logo_certop-14001.png    logo_certop-9001.png

8617 Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 116.

Telefon: +36 84 340 488

Mobil: +36 30 979 2777 ; +36 20 827 6329

roteberg@roteberg.hu

GYIK

Mivel foglalkozik a Roteberg?

A legkorszerűbb irtószer, speciális szerelvény, valamint vegyszermentes technológia alkalmazásával, hatékonyan és biztonsággal végezzük a rovar- és rágcsáló mentesítés feladatait. Törekszünk a kártevő mentes állapot hosszú távú fenntartására és nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre. Ügyfeleinknél szorgalmazzuk az Integrált Kártevőirtási Technológia (Integrated Pest Control, röviden IPC) alkalmazását, melynek lényege a kártevő fertőzöttség felderítésén és a fertőzött területek elemzésén alapuló kártevőirtás és a kialakult helyzet folyamatos követése monitoring rendszerrel.

 

 Mennyire környezettudatos a Roteberg Kft.?

Olyan MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti integrált minőség- és környezetirányítási rendszert tartunk fenn, amely figyelembe veszi az élelmiszerbiztonság szempontjait is. Betartjuk a törvényi rendelkezéseket és partnereink kinyilvánított követelményeit, a jogszabályi és más a cégünkre vonatkozó környezeti követelményeknek való megfelelésünket rendszeresen kiértékeljük. Törekszünk partnereink környezeti igényeinek megismerésére és ezeket a követelményeket beépítjük irányítási rendszerünkbe. Elkötelezzük magunkat a környezetszennyezés elkerülése és az általunk önként vállalt környezeti követelmények teljesítése mellett, szolgáltatásainkba és üzleti döntéseinkbe beépítjük a környezetvédelmet. Ahol lehetséges törekeszünk a hatékony, ugyanakkor környezetbarát szerek alkalmazására. Rendszeresen átvizsgáljuk környezeti teljesítéseinket és az eredményeket nyilvánosságra hozzuk. Gyorsan és hatékonyan reagálunk a környezeti problémákra, valamint cégünk érdekelt feleinek megkereséseire.


Hogyan működik az ultrahangos kártevő riasztó?

Az ultrahangos kártevőriasztó a legkorszerűbb eszköz a kártevők távoltartására. Működése azon alapul, hogy a készülék a kártevő számára elviselhetetlen frekvenciájú ultrahangot bocsát ki ezért a kártevő a helyszínről elmenekül. A kártevőmentesség 4-5 hét alatt várható. Azért, hogy a kártevő az ultrahanghoz ne szokjon hozzá (ne legyen rezisztens) az ultrahangos kártevő riasztó folyamatosan változtatja a kibocsátott ultrahang frekvenciáját.

Egyes ultrahangos kártevőriasztó készülékek az ultrahang kibocsájtáson túl a kártevők számára szintén elviselhetetlen elektromágneses teret hoznak létre. Az ultrahangos készülék az ember számára teljesen ártalmatlan, hatékony, hosszú távú megoldás a kártevő mentes állapot fenntartására.


Milyen kártevőknél használható az ultrahangos riasztó?

  • egér
  • patkány
  • nyest
  • mókus
  • csótány
  • pók
  • bolha
  • hangya

 

Létezik a hagyományostól eltérő, vegyszermentes egércsapda?

Vegyszermentes csapda alkalmazásával a kémia kockázat minimálisra csökkenthető! Nem ál fenn a mérgezés veszélye! Élve befogó egér csapda rendkívül sok kivitelben: „varsa”, műanyag, átlátszó élve befogó, fém élvefogó csapda ablakkal. A fojtócsapda szintén vegyszermentes. Rendkívül hatékony és kíméletes és kíméletes a befogott egérrel, patkánnyal.


Milyen tanusítvánnyal rendelkezik a Roteberg?

 A Roteberg Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti Integrált Minőség- és Környezetirányítási rendszer működtet, mert a legfontosabb számunkra a minőségi, környezettudatos szolgáltatás.

 

 
 

 

 

 

 

 

Powered by SiteSet