logo_certop-14001.png    logo_certop-9001.png

8617 Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 116.

Telefon: +36 84 340 488

Mobil: +36 30 979 2777 ; +36 20 827 6329

roteberg@roteberg.hu

Kártevőirtás

A legkorszerűbb irtószer, speciális szerelvény, valamint vegyszermentes technológia alkalmazásával, hatékonyan és biztonsággal végezzük a rovar- és rágcsáló mentesítés feladatait.

Törekszünk a kártevő mentes állapot hosszú távú fenntartására és nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre. Ügyfeleinknél szorgalmazzuk az Integrált Kártevőirtási Technológia (Inetgrated Pest Control, röviden IPC) alkalmazását, melynek lényege a kártevő fertőzöttség felderítésén és a fertőzött területek elemzésén alapuló kártevőirtás és a kialakult helyzet folyamatos követése monitoring rendszer alkalmazásával.

 

Professzionális rovar- és rágcsálóirtás:

Vállaljuk az

 

eger_1.jpg
Egér

patkany_1.png
Patkány

darazs_1.png
Darázs

szunyog_1.png
Szúnyog

kullancs_1.png
Kullancs*

hangya_1.png
Hangya

poloska_1.png
Ágyi poloska

legy_1.png
Légy

csotany_1.png
Csótány

 

és egyéb közegészségügyi kártevők irtását, eltávolítását. HACCP rendszerrel rendelkező ügyfeleinknél a kézikönyvben foglaltak szerint valósítjuk meg a kártevőirtást. A rovarirtási technológiák a beazonosított kártevő fajtájától, valamint a fertőzöttség mértékétől függően lehet: célzott sávpermetezés, gélezés, hidegköd-képzés, füstképzés, stb. Az irtásra használt készítmények választásánál figyelembe vesszük, hogy  ne károsítsák a kezelt területen jelenlévő egyéb rovarok állományait.

  

Madármentesítés:

Bird-Control7.jpg

Válaljuk madármentesítési munkálatok elvégzését épületek védelmében hálózással, tüskével, elektromos rendszerrel vagy riasztó anyaggal, mely környezetbarát és kíméletes a madarak szempontjából. Referenciáink között megtalálható Tesco Globál Zrt. hálózat épületei, melyek kártevőmentesítését több mint 20 éve sikeresen végezzük.


Terménygázosítás:

Szolgáltatásaink között található a terménygázosítás mellyel, a mezõgazdasági áruk tárolásával, kereskedelmével foglalkozó ügyfeleink rendelkezésére állunk. Továbbá vállaljuk silók, malmok, vetőmag üzemek raktárainak az egyéni adottságoktól függő, különböző technológiai eljárással történő kártevő mentesítését.

 

Cégünknél folyamatos telefonos ügyeletet tartunk. Szerződéses partnereinknél 24 illetve 48 órán belül vállaljuk a garanciális munkavégzést. Helyi régióban, magánházaknál, társasházaknál, országos szinten üzlethálózatoknál és vállalatoknál, élelmiszer előállító üzemeknél, vendéglátó egységeknél és oktatási intézményeknél nyújtunk szolgáltatást.

 

Szaktanácsadással, árajánlat készítéssel ingyenesen állunk rendelkezésre!

 

*Jelenleg nincs engedélyezett irtószer
Powered by SiteSet