logo_certop-14001.png    logo_certop-9001.png

8617 Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 116.

Telefon: +36 84 340 488

Mobil: +36 30 979 2777 ; +36 20 827 6329

roteberg@roteberg.hu

Környezeti politika

Tevékenységünk:

 Rovar- és rágcsálóirtás, takarítás.

 

Célunk:

Magas színvonalú, kiemelkedő minőségű szolgáltatás nyújtása valamennyi vevőink teljes megelégedettségének elérése érdekében.

 

Célunk elérése érdekében:

Olyan MSZ EN ISO 9001:2008 és MSZ EN ISO 14001:2004 szerinti integrált minőség- és környezetirányítási rendszert tartunk fenn, amely figyelembe veszi az élelmiszerbiztonság szempontjait is.

Betartjuk a törvényi rendelkezéseket és partnereink kinyilvánított követelményeit, a jogszabályi és más a cégünkre vonatkozó környezeti követelményeknek való megfelelésünket rendszeresen kiértékeljük.

Törekszünk partnereink környezeti igényeinek megismerésére és ezeket a követelményeket beépítjük irányítási rendszerünkbe.

Elkötelezzük magunkat a környezetszennyezés elkerülése és az általunk önként vállalt környezeti követelmények teljesítése mellett, szolgáltatásainkba és üzleti döntéseinkbe beépítjük a környezetvédelmet.

Ahol lehetséges törekeszünk a hatékony, ugyanakkor környezetbarát szerek alkalmazására.

Rendszeresen átvizsgáljuk környezeti teljesítéseinket és az eredményeket nyilvánosságra hozzuk.

Gyorsan és hatékonyan reagálunk a környezeti problémákra, valamint cégünk érdekelt feleinek megkereséseire.

Alvállalkozóinkat és beszállítóinkat rendszeresen értékeljük, azoktól a miénkhez hasonló környezettudatos magatartást várunk el.

Képezzük és ösztönözzük dolgozóinkat, hogy munkájukat ezzel a politikával összhangban végezzék.

E politikában megfogalmazottak teljesítése érdekében folyamatosan fejlesztjük menedzselési rendszerünket és a döntéshozatalba bevonjuk valamennyi munkatársunkat.

A bevezetett, és szükség szerint aktualizált környezeti elveinket e környezeti politikában dokumentáljuk, az érdekelt felekkel megismertetjük, a nyilvánosság számára hozzáférhetõvé tesszük.

Hisszük, hogy környezetünk védelme mindannyiunk feladata.


 

Hekeli Valéria
ügyvezető

 

 

 

Powered by SiteSet