logo_certop-14001.png    logo_certop-9001.png

8617 Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 116.

Telefon: +36 84 340 488

Mobil: +36 30 979 2777 ; +36 20 827 6329

roteberg@roteberg.hu

Minőségpolitika

Tevékenységünk:

 Rovar- és rágcsálóirtás, takarítás.

 

Célunk:

Magas színvonalú, kiemelkedő minőségű szolgáltatás nyújtása valamennyi vevőink teljes megelégedettségének elérése érdekében.

 

Célunk elérése érdekében:

Olyan MSZ EN ISO 9001:2008 és MSZ EN ISO 14001:2004 szerinti integrált minőség- és környezetirányítási rendszert tartunk fenn, amely figyelembe veszi az élelmiszerbiztonság szempontjait is.

Törekszünk azonosulni ügyfeleink céljaival és az ezek eléréséhez szükséges követelményeket beépítjük irányítási rendszerünkbe.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a partnereink igényeinek és érdekeinek maradéktalanul megfeleljünk. A kártevő állapotról egyedi elemzéseket készítünk hogy a problémák kialakulásának megelőzését is lehetővé tegyük.

Szolgáltatásainkba, kereskedelmi tevékenységünkbe, üzleti döntéseinkbe beépítjük a minőséget.

Betartjuk az összes érvényben lévő törvényt, előírást - különös figyelmet fordítva az egyedi követelményekre -, beleértve ebbe azokat a vevői igényeket, amelyeket partnereink határoznak meg számunkra.

Rendszeresen átvizsgáljuk szolgáltatásaink minőségét, valamint az ezeket létrehozó folyamatokat a vevői követelményeknek való megfelelés szempontjából.

Gyorsan és hatékonyan reagálunk a megkeresésekre és a minőségi problémákra.

Alvállalkozóinkat és beszállítóinkat rendszeresen értékeljük, azoktól a miénkhez hasonló minőségtudatos magatartást várunk el.Képezzük, ösztönözzük dolgozóinkat és elvárjuk, hogy munkájukat ezzel a politikával összhangban végezzék.

E politikában megfogalmazottak teljesítése érdekében tevékenységeinkről és a velünk szembeni elvárásokról adatokat gyűjtünk, melyek elemzése alapján folyamatosan fejlesztjük menedzselési rendszerünket, bevonva a döntéshozatalba valamennyi munkatársunkat.

Hisszük, hogy ügyfeleink elégedettségéért mindannyian felelősek vagyunk.


 

Hekeli Valéria
ügyvezető

 

 

 

Powered by SiteSet